Blog Layout

44ena TROBADA ACOM A VALLBONA DE LES MONGES

Socis i amics de l’ACOM,

aquest passat 6 d’Octubre vam fer la 44ena Trobada de l’ACOM a Vallbona de les Monges. Érem força gent. Més de 35 persones vam gaudir del territori Urgellenc, amb un dia radiant i unes activitats programades que ens van fer gaudir a tots d’una bonica jornada, on també el sol i la bonança ens van acompanyar.

 

Després de visitar la Cooperativa l’Olivera, vam anar a veremar una estona. Tast de vins molt bons i també, com sempre, un gran dinar. Després vam visitar el Monestir de Vallbona, amb una història al darrera molt important per la zona.

Esperem veure-us de nou a tots a la propera Trobada de Primavera i que en vingueu més a gaudir d’aquesta jornada entre tots.

Crónica ampliada al proper numero de la Revista Penell.

Comparteix

Autor/a ASSOCIACIO CATALANA D'OBSERVADORS METEOROLOGOGICS ACOM 30 Apr, 2024
Punts de Pas: https://tuit.cat/g1yG2 1 Baga sud Aparcament públic gratuit 2 Palau dels Pinós 3 Cal Cerdanyola - Aula de Natura La Salle 4 Bullidor de la llet 5 El Bastareny l'Adou 6 Hostal Santuari de Paller 7 Oficina del Parc Natural del Cadí-Moixeró Programa 9:30 h Ens trobarem a l'entrada sud del poble, al costat de l'hotel Cal Batista, on hi ha força llocs per aparcar. 9:45 h Anirem en direcció al Palau de Pinós, on començarem una ruta històrica per el nucli antic de la vil·la de Bagà. 11:00 h Aproximadament a aquesta hora acabarem la ruta històrica, tornarem cap al Palau per agafar el cotxe, i anirem fins a l'indret de la casa de Colònies de la Salle Natura, allà el deixarem i caminarem 25 minuts fins al Bullidor de la llet, (on comprovarem el perquè d'aquest nom) després d'estar-hi una estoneta, tornarem fins a la Salle Natura, per anar fins al naixement del riu Bastareny, afluent important del Riu Llobregat. 13:15 h aprox., tornarem a Bagà i anirem amb el cotxe fins al Restaurant del Santuari del Paller on dinarem. Aproximadament a les 16:30 h deixarem el restaurant i anirem el centre d'informació i interpretació del Cadí-Moixeró, que es troba al carrer de la Vinya 1 de Bagà, allà el Sr Manel Cascante Torrella nascut a Bagà, biòleg i màster amb climatologia i meteoròleg de BTV, ens farà una conferència-xerrada sobre el clima de Bagà i els seus contrastos. També veurem un vídeo del Parc Natural on ens explicaran la fauna que hi viu i el que s'hi està fent per protegir-la. A les 18 h donarem per finalitzada la Trobada. Us podeu apuntar abans del 20 de maig Haureu d'escollir el primer i segon plat del dinar al restaurant. Menú: consultar programa Vinga animeu-vos que passarem una gran jornada, fem més gran les Trobades de l'ACOM!!!! Inscripcions al telèfon 644.268.550 Data límit dilluns, 20 de maig 2024
Autor/a ASSOCIACIO CATALANA D'OBSERVADORS METEOROLOGOGICS ACOM 25 Mar, 2024
Autor/a ASSOCIACIO CATALANA D'OBSERVADORS METEOROLOGOGICS ACOM 18 Mar, 2024
Share by: