XARXA TV

Ens ha arribat aquesta convocatòria per mail, si coneixeu algú o vosaltres mateixos hi teniu interès, envieu un correu  meteonoubarris@yahoo.es

Bon dia
Sóc en Luismi Pérez, us conec de fa molts anys i he tingut la sort de ser ponent aquest darrer març en les xerrades de la meteocat 2017.
Estic treballant en un programa de la Xarxa Tv, que es diu Ben Trobats. És un magazine matinal de 10 a 12h, amb varietats. El fet és que el proper DIVENDRES 17 DE NOVEMBRE volem fer una tertúlia per parlar de méteo. Concretament ens agradaria que puguéssiu fer difusió del que demanem: observadors/es de més de 65 anys, o aficionats a la méteo, el mar, la natura….per poder fer la tertúlia de méteo i gent gran. De qualsevol edat de més de 65, i amb ganes de fer una tertúlia distesa i còmoda, on trobar-s’hi a gust. Qualsevol racó de Catalunya és bo!
Sisplau, feu-ho córrer entre els vostres socis/es i si poguéssiu venir 3-4 persones, seria formidable
Jo mateix moderaria aquesta tertúlia, pero ja us puc avançar que el to és desenfadat, on podrem explicar vivències i dades de cada lloc. En cap moment ens sortirem del tema meteorològic i sense entrar en compromisos de cap mena!