Diego Lázaro, soci de l’ACOM, bloggaire reconegut i premiat

Ahir al vespre es van lliurar a Granollers els Premis Blogs Catalunya 2013, on dos dels blogs que el·labora en Diego Lázaro van ser premiats.
“Temps pel temps”, publicat al diari ARA, va ser escollit com a millor blog professional en la categoria Universitats, recerca i ciència. I “Temperatura de l’aigua del mar a la platja de la Barceloneta (BCN)” va ser escollit com a millor blog personal en la categoria Sostenibilitat i Medi Ambient.

Diego Lázaro es soci de l’ACOM i va estar a la seva junta durant molts anys, excercint funcions diverses com el manteniment de la plana web, la gestió del concurs i audiovisuals del FOTOMET i també la comunicació amb el soci a través de les circulars ordinàrie si extraordinàries.  l’Any 2006 es va iniciar amb els blogs i la seva asídua dedicació ha fet que a dia d’avui siguin reconeguts com espais web de prestigi científic i de divulgació de la meteorologia i climatologia. A part dels dos blogs premiats és obligat destacar el “Blog del Temps”, també en vigència des de 2006.

premis blogs

 

Diego Lázaro a l’entrega de premis a Granollers.