Activitats a la carta

L’ACOM ofereix a totes aquelles entitats, centres culturals o escoles interessades un seguit de productes destinats a la divulgació popular de la meteorologia. L’objectiu es trencar els estereotips del carrer sobre aquesta ciència.
La meteorologia no és només la previsió meteorològica, la meteorologia no és només el canvi climàtic. La meteorologia és sobretot l’observació, l’aprenentatge continu tot mirant el cel, descobrint nous fenòmens, noves formes dels núvols i mes colors del cel. Nosaltres us volem ajudar en aquest descobriment.
Les activitats que tot seguit us proposem van en aquesta direcció. Estan destinades al públic en general, no només a l’iniciat, amb el cap posat sempre en la divulgació de la meteorologia.

Exposició fotogràfica:

Ampli recull de fotografies amb diferents tipus de núvols i fenòmens atmosfèrics. Inclou imatges guanyadores dels concursos FOTOMET de fotografia meteorològica organitzats per l’ACOM.

 

 

Exposició d’aparells de meteorologia:

Disposem d’aparells d’observació meteorològica que traslladem i col·loquem per donar a conèixer com és la feina rutinària d’un observador. Entre ells destaquen una gàbia meteorològica amb els termòmetres adient, el pluviòmetre, el penell, l’anemòmetre, una estació automàtica, i diferents aparells antics.

Informació al tel. 644 268 550 (de dilluns a dissabte, de 9 a 21 h)